20070201

Mesaj Tahtası

Gameshow adında bir bilgisayar oyunu dergisi vardı vakti zamanında, bilen bilir. Şimdi bu Gameshow denen dergideki yazarlardan Muder adında bir internet sapığı ["hanfendi rica etsem e-postama üfler misiniz? türk telekomdan adsl hatlarını kontrol ediyoruz da.." gibi] yanına bir kaç adamı [bir kaç iyi adam] daha alıp o domain senin bu webhost benim dolaşıp durdular, internette terör estirdiler. Ve, işte son durakları, bir kaç seneden beri canlı olan, samimi, sıcak [herkes röbdeşambır ile dolaşıyor], eğlenceli bir muhabbet ortamı olan Mesaj Tahtası ile bir sinerji [ee.. cümleyi bitiremiyorum, imdat!] yakaladılar [ohh..]. Yolu tarif edeyim:

http://www.mesajtahtasi.com

Burası ana bina.. İlk girdiğinizde hayvan gibi puntolara sahip ecüş bücüş mesajlar göreceksiniz.. [Muder'dir Muder..] Korkmayın, üye olduktan sonra daha efendi bir hale geliyor site, hep böyle değil.. Üye olurken bmkorkut'un selamı var derseniz onlar anlar.. [neyi anlarlar, orasını bilemem]
Büyük Meydan'a geçerseniz bir çok doğa harikası ile karşılaşırsınız. Büyük Meydan aynı zamanda Tahta'daki muhabbetlerin başlangıç noktasıdır. Bunun yanında kıl tüy bir sürü şey daha var, onları da kendiniz gidin bakın.

Hiç yorum yok: